Ajuntament de Vilassar de Mar

Ha mort Damià Bas, historiador i cronista oficial de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 05 gen. 2017

Ahir, dimecres 4 de gener de 2017, a l’edat de 85 anys, va morir Damià Bas i Macià, historiador i cronista oficial de Vilassar de Mar.

La vetlla té lloc al tanatori del Casal de Curació de Vilassar de Mar i la cerimònia del funeral serà demà divendres dia 6 de gener a les 10:30h a l’Església parroquial de Vilassar de Mar.

Nou conveni amb Aigües de Vilassar per ajudar a les famílies amb dificultats

vilassardemar.info | 07 oct. 2016

L’Ajuntament de Vilassar de Mar i la companyia subministradora de l’aigua al municipi, Aigües de Vilassar, SLU, han tornat a signar un nou conveni de suport a famílies amb dificultats socioecòmiques amb l’objectiu d’ajudar a les que tenen dificultats per afrontar el pagament dels rebuts de l’aigua. Enguany l’aportació d’Aigües de Vilassar serà de 5.000 euros, 1.000 euros més que l’any anterior.

El compte general de l’exercici 2014, a exposició pública

vilassardemar.info | 09 febr. 2016

Aquest divendres 5 de febrer s’ha reunit la Comissió Especial de Comptes, amb representació de tots els grups municipals, i ha emès dictamen favorable al compte general de l’exercici 2014, integrat pels comptes de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Patronat Municipal d’Escoles Bressol i Vilassar, Societat Municipal de Promocions Urbanes SA

La SA Municipal presenta el concurs voluntari de creditors

vilassardemar.info | 18 gen. 2016

El passat dilluns 4 de gener de 2016 Vilassar Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA va presentar al Jutjat mercantil núm. 4 de Barcelona la sol·licitud del concurs voluntari de creditors després que el passat 23 de setembre presentés la comunicació de preconcurs.

Es signa un conveni entre l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la parròquia de Sant Joan

vilassardemar.info | 07 gen. 2016

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i el rector de la parròquia de Sant Joan, Mn. Toni Roman, van signar, el passat 24 de desembre de 2015, per primera vegada un conveni per formalitzar la relació entre l’Ajuntament i la parròquia davant la col·laboració d’aquesta en diverses activitats socials i culturals del municipi.

El gOvi organitza un acte per parlar sobre els primers 150 dies de govern a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 29 nov. 2015

El gOvi, el Grup d’Opinió Vilassar de Mar, organitza el proper dimarts dia 1 de desembre de 2015 a les 19:30h a la Sala Galbany (c/Sant Roc,2) un acte per parlar sobre els 150 primers dies del nou govern a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que formen els grups d’ERC-VdM diu Sí i Gent per Vilassar de Mar.

El màstil de la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, on onejava l’estelada, trencat per un acte vandàlic

vilassardemar.info | 13 oct. 2015

Un acte de vandalisme, ocorregut durant la nit de diumenge a dilluns (nit del 11 al 12 d’octubre de 2015), ha trencat el màstil de la plaça de l’Ajuntament on onejada l’estelada.

Preinscripcions obertes als nous cursos de formació ocupacional

vilassardemar.info | 05 oct. 2015

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert les preinscripcions per a tres nous cursos de formació ocupacional adreçats prioritàriament a persones aturades.

El govern municipal fa balanç dels primers 100 dies de gestió a l’Ajuntament de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 30 set. 2015

El govern municipal, format per ERC-VdM diu Sí i Gent per Vilassar de Mar, fa balanç dels primers 100 dies de gestió al capdavant de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. La transparència en la gestió, la proximitat amb la ciutadania i la lluita contra l’endeutament municipal han estat les línies prioritàries de treball del nou equip de govern en aquests primers 100 dies de mandat.

La SA Municipal de Vilassar de Mar presenta preconcurs de creditors

vilassardemar.info | 24 set. 2015

Vilassar Societat Municipal de Promocions Urbanes SA ha presentat avui al jutjat la comunicació de negociacions prevista a l’article 5 bis de la Llei Concursal, és a dir, el preconcurs de creditors perquè no té liquiditat per pagar el que deu.

Pàgines