Comunicació

L'Ajuntament de Vilassar de Mar decreta dos dies de dol oficial

vilassardemar.info | 13 oct. 2016

L'Ajuntament de Vilassar de Mar ha decretat dos dies de dol oficial, 13 i 14 d'octubre, després de la mort del veí de Mataró a Vilassar de Mar quan el seu cotxe va ser arrossegat per les fortes pluges d'ahir al vespre.

Balanç de la situació després de les pluges torrencials d’ahir al vespre

vilassardemar.info | 13 oct. 2016

Les fortes pluges d’ahir al vespre, que a Vilassar de Mar van arribar als 204 l/m2, registre històric, han provocat nombrosos incidents al municipi, el més greu de tots la mort d’un veí de Mataró, que va ser arrossegat dins del cotxe en què circulava quan intentava travessar per la riera de Cabrils, que la Policia havia tallat al trànsit, i el cotxe va quedar encastat en un dels ponts de la riera, concretament el que es troba a l’altura del carrer Sant Genís.

L'Ajuntament de Vilassar de Mar publica el primer PAM (Pla d'Actuació Municipal)

vilassardemar.info | 13 jun 2016

El govern municipal ha elaborat el primer Pla d’Actuació Municipal (PAM) de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Es tracta d’un document que planifica l’activitat del govern per aquest any en curs i el següent i que recopila el conjunt de projectes i actuacions que el govern desenvoluparà en aquest període, un total de 206 accions.

Vilassar de Mar torna a ser reconegut amb el segell de transparència Infoparticipa

vilassardemar.info | 23 abr. 2016

Vilassar de Mar ha rebut el Segell Infoparticipa 2015 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB.

L’Ajuntament posa en marxa, en fase d’inici, el Portal de Transparència

vilassardemar.info | 07 març 2016

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha posat en marxa, en fase d’inici, el Portal de Transparència, un nou espai web on s’hi podrà consultar tota la informació que els ens locals han de publicar segons marca la Llei 19/2014 de transparència, accés a la informació i bon govern

La presentació de la diagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Vilassar de Mar obre el procés de participació per implicar la ciutadania

vilassardemar.info | 10 des. 2015

L' 1 de desembre, es va presentar a la ciutadania la diagnosi del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) del municipi, que l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona està elaborant per definir quines estratègies i accions s’han de desenvolupar a Vilassar de Mar en els propers anys per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador.

Avui dia 27 d'octubre és el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

vilassardemar.info | 27 oct. 2015

Amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, que se celebra avui dia 27 d’octubre, Vilassardemar.info juntament amb Vilassar Televisió hem cregut oportú fer difussió de la "Declaració per la salvaguarda i promoció dels arxius audiovisuals de les tv locals"

Aquest dijous 23 de juliol, ple ordinari a l’Ajuntament de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 21 jul. 2015

Aquest dijous dia 23 de juliol de 2015 hi haurà ple ordinari a l’Ajuntament de Vilassar de Mar a les 8 del vespre. Es podrà seguir per Vilassar ràdio (98.1 FM i http://radio.vilassardemar.cat) i per Vilassar Televisió per internet a https://www.youtube.com/watch?v=mkYrgWYAa1M

Per una nova política comunicativa a Vilassar de Mar

Ramon Iglesias | 30 jun 2015

En els últims anys Vilassar de Mar ha destacat a nivell comunicatiu tant pel número de mitjans de comunicació, com per la seva qualitat i per la seva presència a la xarxa, i per un molt bon ús també a les xarxes socials.

La Declaració per a la protecció i la promoció dels arxius audiovisuals de les televisions i el cas de l’arxiu de Vilassar Televisió

Alexis Serrano | 16 jun 2015

El passat dimecres 9 de juny al migdia, al Col·legi de Periodistes de Catalunya tingué lloc la Declaració per a la protecció i la promoció dels arxius audiovisuals de les televisions de Catalunya i Andorra. Aquesta declaració té com a objectiu posar de manifest la necessitat de preservar la documentació audiovisual procedent de les televisions locals, implicar les administracions en aquesta comesa i difondre la importància d’aquesta documentació com a font de coneixement i com a part del nostre patrimoni cultural.

Pàgines