Cultura

Ha mort Damià Bas, historiador i cronista oficial de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 05 gen. 2017

Ahir, dimecres 4 de gener de 2017, a l’edat de 85 anys, va morir Damià Bas i Macià, historiador i cronista oficial de Vilassar de Mar.

La vetlla té lloc al tanatori del Casal de Curació de Vilassar de Mar i la cerimònia del funeral serà demà divendres dia 6 de gener a les 10:30h a l’Església parroquial de Vilassar de Mar.

Els titelles tornen a omplir els carrers en el 20è Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi

vilassardemar.info | 07 oct. 2016

Onze espectacles de titelles, el berenar del Firobi, la fira d’artesans, els tallers de la Sol i el cercavila de cloenda donaran vida la programació del 20è Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi, que es celebra del 7 al 9 d’octubre. El certamen, que va néixer de la mà de l’entitat Firobi i amb el suport de l’Ajuntament, reunirà titelles de tot tipus i un espectacle adreçat als adults.

Vilassar de Mar torna a obtenir les tres Flors d’Honor de Viles Florides

vilassardemar.info | 03 oct. 2016

Vilassar de Mar ha mantingut les tres Flors d’Honor en la cinquena edició del certamen de Viles Florides, iniciativa impulsada per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per fomentar la millora dels espais verds. El concurs atorga un distintiu, la Flor d’Honor, a aquells municipis que destaquen pel seu compromís amb els espais verds i la cura del medi ambient a través dels espais enjardinats.

Vilassar de Mar a punt pels actes centrals de la Diada Nacional de Catalunya

vilassardemar.info | 10 set. 2016

La bona acceptació, l’any passat, del canvi d’ubicació dels actes de la Diada, fa que la plaça de l’Ajuntament es torni a convertir en l’escenari dels gruix dels actes de la celebració d’enguany amb l’ofrena floral a la senyera que hi ha a la mateixa plaça.  

El Centre d'Estudis Vilassarencs (CEV) organitza una taula rodona per aprofundir en els fonaments històrics de la festa de La Rierada

vilassardemar.info | 22 jun 2016

El CEV que va promoure i motivar el contingut "històric" de la festa de La Rierada ha decidit emprar el seu tradicional acte de Festa Major per donar contingut científic i rigor històric a la festa amb una taula rodona. 

El 27 i 28 de maig, Vilassar de Mar celebra el Dia de Castella-la Manxa

vilassardemar.info | 26 maig 2016

Aquest divendres i dissabte, 27 i 28 de maig, la plaça Carles Trias, al barri del Barato, es converteix en l’escenari de la celebració del Dia de Castella-la Manxa, festa organitzada per l’associació de Daimeleños de Vilassar de Mar i comarca amb la col·laboració dels consistoris de Vilassar de Mar i Daimiel. La celebració s’emmarca en l’agermanament que les dues localitats tenen des del 2001.

IV Edició de l'As de Repiques, a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 17 maig 2016

El proper 21 de Maig de 2016 torna l’As de Repiques Solidari, el concurs amb més repercussió de l’Estat Espanyol.

Sant Jordi 2016 a Vilassar de Mar: propostes per a tothom

vilassardemar.info | 16 abr. 2016

El mes d’abril arrenca amb un extens programa per commemorar la Diada de Sant Jordi

L'AVAL (Associació Vilassanesa d'Activitats de Lleure) renova la seva Junta Directiva

vilassardemar.info | 10 abr. 2016

L’Associació Vilassanesa d’Activitats de Lleure, AVAL, que engloba les colles dels Gegants, Gegantona i nans, els Ssstrèpits, els Mansuets de Foc i els Sons, va renovar, el passat 6 de març de 2015, la seva junta directiva.

Comença la rehabilitació de la façana de l’Escola Nàutica de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 10 abr. 2016

El passt dimecres 6 d'abril de 2016 van començat les tasques de rehabilitació-restauració de la façana de l’Escola Nàutica, al carrer Santa Eulàlia 40, edifici protegit pel Pla General. L’edifici de l’Escola Nàutica data de l’any 1876 i actualment és seu de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Pàgines