El grup Municipal de Ciutadans no anirà a cap dels actes institucionals de la Diada a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 10 set. 2015

A continuació us reproduïm el comunicat que ha enviat el Grup Municipal de Ciutadans de Vilassar de Mar en relació a la seva no presència als actes institucionals organitzats per la Diada Nacional de Catalunya a Vilassar de Mar.

ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA DE CATALUNYA

Vilassar de Mar, 10 setembre 2015.

El Grup Municipal de Ciutadans de Vilassar de Mar ha treballat i treballa per una Catalunya de tothom, on l'espai públic sigui l'àmbit de convivència ciutadana, en un marc de legalitat que preservi els drets de tots i cadascun dels ciutadans de Vilassar de Mar, independentment de la seva ideologia.

La Diada lamentablement aquest any és menys que mai, de tots. Els actes de la Diada que es pretenen dur a terme es troben instrumentalitzats dins d’una campanya electoral i, en Vilassar de Mar, el govern local manté i accepta la utilització ideològica de l'espai públic. Aquest espai condicionat és on pretén que celebrem tots aquests actes.

El Grup Municipal de Ciutadans de Vilassar de Mar no pot donar suport a aquesta situació i presentar-se davant els seus votants i resta de ciutadans com a convidat de pedra complaent en uns actes que representen només part dels catalans, i per això, no anirà a cap dels actes institucionals organitzats per la Diada.

Ciutadans treballarà perquè, en el futur, els actes institucionals, i en particular la Diada, representin a tots els catalans de Vilassar de Mar.