En marxa el 22è Concurs de fotografia Jove i el concurs d’Instagram

vilassardemar.info | 16 set. 2015

Les regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar organitzen, de forma conjunta, el 22è Concurs de fotografia per a joves d’entre 12 i 30 anys. La data límit per participar-hi és el 14 d’octubre. Enguany s’ha creat una pàgina de Facebook (IEPfotojove) on s’aniran publicant les fotografies que es vagin rebent, amb la voluntat de projectar el concurs i crear un espai de trobada entre els joves.

Els participants hauran de ser de la comarca del Maresme i no professionals de la fotografia. La temàtica del concurs és lliure i es poden presentar fins a dues fotografies per participant en color, blanc i negre o digitals (tècnica lliure), respectant el format que s’especifica a les bases. Es poden lliurar a qualsevol dels punts organitzadors fins el 14 d’octubre. A Vilassar de Mar les fotografies s’han de fer arribar al vestíbul de l’Ajuntament, a la plaça de l’Ajuntament núm. 6. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h.

Hi haurà dos premis per categoria, que consistiran en “xecs regal” per a material audiovisual. En el grup A, participants de 12 a 17 anys, el primer premi és de 150 € i el segon de 75 €. En el grup B, de 18 a 30 anys, els premis són de 300 € per al primer i 200 € per al segon. El veredicte i lliurament de premis es farà públic el 23 d’octubre, a les 19 h, al Centre de Joventut Can Martinet, de Cabrera de Mar. 

Concurs d’Instagram
A banda del 22è concurs de fotografia, enguany es torna a posar en marxa un concurs d’Instagram per a totes aquelles persones amb perfil públic a Instagram que es facin seguidors de @IEPfotojove i publiquin fotos noves amb l’etiqueta #IEPconcurs2015 amb el títol de la fotografia i esmentant @IEPfotojove. El termini per participar serà fins a les 12 h del 22 d’octubre i el premi, per a la fotografia que tingui més “Likes”, serà una targeta MicroSD de 32 Gb amb adaptador. El veredicte i lliurament del premi es farà en el mateix acte que es coneguin els premiats del 22è concurs de fotografia.

Font: Ajuntament de Vilassar de Mar