IV Edició de l'As de Repiques, a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 17 maig 2016

El proper 21 de Maig de 2016 torna l’As de Repiques Solidari, el concurs amb més repercussió de l’Estat Espanyol.

Cada 2 anys, el grup de percussió dels Ssstrèpits i l’Associació Vilassanesa d’Activitats de Lleure (AVAL), amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, organitzen aquest concurs de percussió solidari. Aquest any l’As de Repiques comptarà amb més de 500 músics percussionistes d’arreu de
Catalunya, que vindran a fer ressonar Vilassar de Mar.

En aquesta edició l’As de Repiques es solidaritza amb el Casal dels Infants i concretament en el projecte Vincles. Aquest projecte te com a finalitat l’ajuda a mares solteres amb nadons de 0 a 3 anys amb problemes de pobresa i d’exclusió social, amb l’objectiu de disminuir el màxim possible aquestes situacions de risc, desigualtat i vulnerabilitat. Tots els grups paguen una inscripció per participar al concurs, que ingressen directament a un compte del Casal.

L’arribada dels grups a Vilassar de Mar serà a partir de les 16h, i tots els grups de percussió es concentraran al Perez Sala. Seguidament un membre d’Ssstrèpits acompanyarà a cada grup a l’inici de cadascun dels tres cercaviles que es faran A les 17h començaran els tres cercaviles alhora per tot el poble. Un sortirà des de l’ajuntament, l’altre des del veral de l’Ocata i l’últim des de davant de l’institut Vilatzara. Tots tres cercaviles acabaran a la Pl. Picasso, on cada grup farà una actuació amb coreografia, davant del jurat que enguany tornarà a comptar amb la presència d’en Vador Lladó del Fricandor Matiner, el músic Marc Parrot, així com d’altres personalitats de l’ajuntament de Vilassar i del món de la música, i tot presentat i amanit per l’artista Itziar Castro.

Al finalitzar les actuacions tothom es desplaçarà amb un cercavila dels Ssstrèpits a l’escola Pérez Sala, on soparem i es duran a terme les finals dels grups, entregues de premis, cal remarcar que l’As de Repiques es el concurs que dona mes premis, amb un primer premi de 1.000€, i un final de festa amb música d’un DJ per tot el poble.

Com cada any, des de Ssstrèpits animen a tot el poble que surti al carrer a gaudir d’un dia ple de música i de festa. Podeu trobar més informació del concurs al web: www.asderepiques.cat