La regidora del PSC de Vilassar de Mar, Alícia Rodríguez Luna, nomenada consellera delegada de Promoció Econòmica al Consell Comarcal del Maresme.

vilassardemar.info | 05 ag. 2015

Renovació total al capdavant de les àrees del Consell Comarcal del Maresme. Seran 6 les conselleries delegades i es suprimeixen els càrrecs d'assessor/a. Respecte a l'anterior mandat, també s'ha reforçat l'àmbit de presidència amb la incorporació d'una quarta vicepresidència. Aquests acords, així com les retribucions que rebran els/les membres de la Corporació, ha estat aprovat pel Ple celebrat el dia 30 de juliol de 2015.

El Consell Comarcal del Maresme, presidit per Miquel Àngel Martínez i Camarasa, comptarà aquest mandat amb les àrees de Serveis als Municipis i Planificació; Educació i Joventut; Promoció Econòmica; Medi Ambient i Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública. Aquestes àrees operatives que presten serveis externs als municipis i als ciutadans rebran el suport tècnic de l'àrea de Serveis Generals. Tanmateix, les directrius de temes transversals que afectin la comarca i el propi funcionament de l'administració comarcal es prendran a l'àmbit de Presidència que, respecte a l'anterior mandat, augmenta el nombre de vicepresidències.

També representa una novetat, la implicació directa d'alcaldes (Jordi Mir de Cabrera de Mar i Josep Triadó de Premià de Dalt) en la direcció política d'àrees comarcals. Concretament, Jordi Mir serà el conseller delegat de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública i Josep Triadó es farà càrrec de l'àrea de Medi Ambient. Completen l'equip de conselleries delegades Annabel Moreno (regidora d'Arenys de Mar) que assumeix l'àrea de Serveis als Municipis i Planificació, Ignasi Bernabeu (regidor de Mataró) que ha estat nomenat conseller delegat d'Educació I Joventut i Alicia Rodríguez (regidora de Vilassar de Mar) que serà la consellera delegada de Promoció Econòmica.

La responsable de l'àrea de Serveis Generals serà Mònica Palacin (regidora de Pineda de Mar) qui també assumeix la Vicepresidència 1ª i formarà part de l'Àmbit de Presidència conjuntament amb el President comarcal (Miquel Àngel Martínez i Camarasa, alcalde de Sant Vicenç de Montalt), el Vicepresident 2n (Juan Manuel Vinzo, regidor de Mataró), el Vicepresident 3r (Odilo Enriquez, regidor de Montgat) i la Vicepresidenta 4a (Laura Ribalaiga, regidora d'Alella).

Tant el president com els consellers i conselleres delegades tindran una dedicació al càrrec comarcal del 25%, i la consellera delegada de Serveis Generals i Vicepresidenta 1ª tindrà una dedicació del 100%. Les retribucions econòmiques que percebran els consellers/es comarcals i els grups comarcals han estat també aprovades pel Ple. Les podeu consultar CLICANT AQUÍ.

Alícia Rodríguez Luna, regidora del PSC a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, s’inicia aquesta legislatura al Consell Comarcal del Maresme com a consellera delegada de Promoció Econòmica àrea encarregada, entre d’altres, de l’Acord pel desenvolupament local, l’Observatori de desenvolupament local, l’Emprenedoria, els Productes de la terra Maresme, el Servei de Recursos i Projectes Europeus i el Servei de comerç i turisme.