La setmana del 6 a l’11 de juny es farà un tractament biològic a l'arbrat de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 04 jun 2016

A partir del proper dia 6 de juny i fins l’11 de juny a la nit es farà el tractament biològic de l’arbrat de Vilassar de Mar que ho requereixi, per combatre diverses plagues, entre elles la mosca blanca, aranya vermella, trips, caparreta i pugons. Aquesta mesura és necessària per mantenir la salut dels arbres i evitar les molèsties a la ciutadania. L’empresa concessionària de la poda i tractament de l’arbrat farà el tractament en horari nocturn, de 22.00 h a 05.00 h.

S’utilitzarà el producte biològic, no tòxic, OleatBio. La seva composició és a base de sals potàssiques d'origen vegetal 42% i no conté glifosats. El tractament amb Oleatbio és totalment biològic i no tòxic, no hi ha possibilitat d'intoxicació ni per a les persones que l'apliquen, ni per als éssers que puguin estar en contacte. Alhora, pel que fa al medi ambient, no influeix negativament en el sòl, aire o aigües subterrànies, plantes o animals i és biodegradable. El mètode de tractament serà el tradicional i es realitzarà a través de fumigació, amb la finalitat d'arribar a la totalitat de la planta tractada, mullant les fulles per les dues cares perquè el resultat sigui eficaç en un 100%.

Atès que és un producte no tòxic, autoritzat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, l’Ajuntament deixa a criteri de la ciutadania prendre mesures de precaució com ara tancar portes i finestres o treure animals, menjar i roba dels balcons.

Font: Ajuntament de Vilassar de Mar