Més que un treball: "LO QUE LA VIDA ME HA ENSEÑADO"

vilassardemar.info | 05 jul. 2015

S’acaba el curs i any rere any els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Vilatzara han d’elaborar un projecte de recerca. Entre tots els que es presentaven aquest any n’ha destacat un que ha arribat, de moment, a les 2.140 visites a YouTube.

El treball, en forma de creació audiovisual i amb el nom de "LO QUE LA VIDA ME HA ENSEÑADO" ens vol transmetre un missatge d’igualtat i auto superació. Es tracta d’un homenatge a les imperfeccions humanes i a l’amor cap a un mateix ja que com s’afirma al vídeo “Ya puede quererte todo el mundo, que si no te quieres tú a ti misma no hay nada que tenga sentido”.

A part de les tres responsables del projecte (Núria Maluquer, Mariona Robert i Sílvia Camacho), en ell hi participen un gran nombre de voluntaris entre mestres i alumnes del centre. 
Per acabar de comprendre el treball, és necessari conèixer la història que hi ha darrere i que tan bé ens explica la Mariona a la pagina web del projecte. Ens explica la seva experiència en els seus dies a l’Hospital Clínic a causa d’un trastorn alimentari i com això l’ha inspirat a seguir endavant i escriure el text que s’escolta durant la gravació. "Crec que quan vius una experiència que et fa tocar tan fons i alhora t'obliga a créixer tan ràpid, el fet de poder-ho "treure a fora" d'alguna manera t'ajuda a acabar de tancar una porta que mai s'hauria d'haver obert."

Si voleu veure el vídeo aquest és l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=jmW9N-D5w-s
I aquí la pàgina web del projecte: http://heaprendido.weebly.com/