Policia Local

La Policia Local posa a disposició dels comerços l’App Botó Vermell

vilassardemar.info | 16 des. 2016

La Policia Local estan treballant per tal que Vilassar de Mar sigui un poble encara més segur. D’aquesta manera, ha implementat un nou dispositiu de seguretat adreçat als comerços del municipi.

Detingut per agressió a dos agents de la Policia Local

vilassardemar.info | 07 oct. 2016

La Policia Local de Vilassar de Mar ha detingut aquest matí un home, veí de la localitat, per temptativa d’agressió amb un ganivet a dos agents de la Policia Local, quan es disposaven a identificar-lo per aixecar sospites d’intent de furt en una finca. Els fets han tingut lloc al Camí del Mig, al costat de la Deixalleria, al voltant de les 12 del migdia. Dos agents han patit ferides lleus i han hagut de ser atesos per serveis sanitaris. El detingut passarà a disposició judicial. Es dóna el cas que l’autor, J. M. H.

Vilassar de Mar comença la prova pilot de polseres identificatives per als infants durant les excursions

vilassardemar.info | 09 febr. 2016

El passat dijous 4 de febrer l’alumnat de P-5 de l’escola Pérez Sala va sortir d’excursió estrenant les polseres identificatives, un sistema de seguretat que la Policia Local de Vilassar de Mar ha posat en marxa per a la identificació ràpida de la persona responsable del menor en les sortides escolars en cas de pèrdua.

La policia local de Vilassar de Mar va detenir tres lladres robant a l'interior d'un domicili

vilassardemar.info | 28 ag. 2015

La Policia Local de Vilassar de Mar va detenir el passat divendres 14 d’agost a tres individus que es trobaven robant a l'interior d'un domicili. Els fets van passar a les 18.30 hores, quan un veí del carrer Alsina va alertar a la Policia que havia vist a tres persones saltant una tanca del carrer.