Salut

Balanç de la situació després de les pluges torrencials d’ahir al vespre

vilassardemar.info | 13 oct. 2016

Les fortes pluges d’ahir al vespre, que a Vilassar de Mar van arribar als 204 l/m2, registre històric, han provocat nombrosos incidents al municipi, el més greu de tots la mort d’un veí de Mataró, que va ser arrossegat dins del cotxe en què circulava quan intentava travessar per la riera de Cabrils, que la Policia havia tallat al trànsit, i el cotxe va quedar encastat en un dels ponts de la riera, concretament el que es troba a l’altura del carrer Sant Genís.

La setmana del 6 a l’11 de juny es farà un tractament biològic a l'arbrat de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 04 jun 2016

A partir del proper dia 6 de juny i fins l’11 de juny a la nit es farà el tractament biològic de l’arbrat de Vilassar de Mar que ho requereixi, per combatre diverses plagues, entre elles la mosca blanca, aranya vermella, trips, caparreta i pugons.

El servei de socorrisme a la platja de Vilassar de Mar s’amplia i comença abans

vilassardemar.info | 03 jun 2016

El servei de socorrisme i vigilància a la platja de Vilassar de Mar té com a novetat que s’amplia i s’estrena abans. Si fins ara s’iniciava a mitjans de juny, enguany els caps de setmana de principis juny també tindran vigilància.

El 23 de juny Vilassar de Mar correrà pel Síndrome de Dravet.

vilassardemar.info | 24 maig 2016

El dijous 23 de juny a les 10.30 hores els runners populars correràn recolzant el dia Internacional de la Síndrome de Dravet en una quedada solidària a l'Ajuntament de Vilassar de Mar amb el projecte DravetColors.

Un estudi confirma una bona qualitat de l’aire a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 15 des. 2015

L’Ajuntament de Vilassar de Mar va demanar a la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona l’estudi de qualitat de l’aire del municipi. A l'informe dels resultats es conclou que els nivells de contaminants a l'aire de Vilassar de Mar són baixos, amb valors molt per sota dels límits establerts per la normativa vigent per a la protecció de la salut humana.

Damià del Clot presenta el seu nou llibre a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 14 set. 2015

El proper dimarts dia 15 de setembre a les 20:30h tindrà lloc la presentació del llibre "El tribunal Constitucional contra Catalunya" del vilassarenc Damià del Clot, advocat, escriptor i alcalde de Vilassar de Mar.

Estudi a Vilassar de Mar sobre la qualitat de l’aire

vilassardemar.info | 16 jul. 2015

Des del divendres 10 de juliol està instal·lada al pati de l’escola Pérez Sala la unitat mòbil de mesura de la contaminació atmosfèrica que l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona

Continuen els treballs de tractament biològic a l'arbrat de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 07 jun 2015

El dimarts 9 i dijous 11 de juny a la nit es farà tractament biològic de l’arbrat per a continuar els treballs iniciats el dia 27 de maig que van quedar pendents respecte la planificació prevista, i a més incloure noves necessitats.

Dia Internacional d'acció per la salut de les dones

vilassardemar.info | 27 maig 2015

Aquest dijous 28 de maig es celebra el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones i Vilassar de Mar s'hi afegeix posant èmfasi en una campanya concreta: “Els segons compten...”, de prevenció dels infarts aguts de miocardi en la dona

El 27 de maig a la nit es farà un tractament biològic a l'arbrat de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 26 maig 2015

El dimecres 27 de maig a la nit es farà el tractament biològic de l’arbrat de determinats carrers de Vilassar de Mar per combatre diverses plagues, entre elles la mosca blanca, aranya vermella, trips, caparreta i pugons. Aquesta mesura és necessària per mantenir la salut dels arbres i evitar les molèsties a la ciutadania