L'Ajuntament de Vilassar de Mar publica el primer PAM (Pla d'Actuació Municipal)

vilassardemar.info | 13 jun 2016

El govern municipal ha elaborat el primer Pla d’Actuació Municipal (PAM) de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Es tracta d’un document que planifica l’activitat del govern per aquest any en curs i el següent i que recopila el conjunt de projectes i actuacions que el govern desenvoluparà en aquest període, un total de 206 accions. El 31 de maig es va fer una presentació pública i els dies 3, 4 i 5 de juny es van posar carpes informatives per barris on els regidors i regidores del govern van ser-hi per donar-lo a conèixer. Des del 31 de maig, la ciutadania pot consultar-ho a través de la web www.vilassardemar.cat/pam i fer les seves aportacions a través de l’adreça electrònica pam@vilassardemar.cat o omplint unes paperetes preparades a tal efecte, que es podran dipositar en diferents equipaments municipals (Ajuntament, Biblioteca Municipal, Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín, poliesportiu la Bòbila, Escola Nàutica, Mercat Municipal, Escola Municipal d’Adults i Can Bisa).

El PAM marca els compromisos del govern amb la ciutadania: reconducció de la situació econòmica per fer front al deute municipal; suport a les persones en situació de vulnerabilitat; impuls de l’èxit escolar i educatiu; potenciació de la imatge externa de Vilassar de Mar; recuperació de la cultura marinera de la vila;  administració oberta, eficaç i transparent; foment de la proximitat i la participació; transformació de l’espai públic per millorar el benestar ciutadà; desenvolupament de sòls agrícoles i ordenació de l’activitat econòmica; promoció de la convivència i el civisme; i llibertat de Catalunya des de l’Ajuntament.

Seguint el compromís de gestió transparent, el PAM serà avaluable, és a dir, a l’equador de la legislatura es podran definir quines actuacions s’han fet i quines no i saber quin percentatge s’ha acomplert i explicar-ne els motius.

>>Fes clic aquí per descarregar el resum del PAM (*.pdf)

>>Fes clic aquí per descarregar el PAM complet (*.pdf)

Font: Ajuntament de Vilassar de Mar