En marxa “vilassardemar.info” el nou portal informatiu de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 20 maig 2015

De la mà del Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar i seguint l’estela del portal audiovisual creat el 2006 catvilassar.com, neix www.vilassardemar.info.

El “punt info” vol ser un espai a la xarxa on trobar informació sobre Vilassar de Mar.
Donat que al nostre municipi ja hi ha altres mitjans que tracten l’actualitat, el nostre objectiu va més enllà de voler ser un portal de noticies, volem donar lloc a la opinió, a la crítica constructiva i a la reflexió.

Volem aportar a la xarxa aquella informació que és difícil trobar a altres llocs. Volem donar un espai a totes les persones, entitats, col·lectius i formacions per a que publiquin ells mateixos la informació que considerin necessària, per donar a conèixer aquells i allò que sovint passa desapercebut a la xarxa, i per contribuir a la difusió d’allò que és important i interessant a Vilassar de Mar.

Definim el “punt info” com a:

Social, perquè utilitzarà i donarà molta importància a les xarxes socials, que actualment solen ser les principals fonts d’informació.

Plural, perquè donarem veu a tothom sense fer distincions de cap tipus i perquè volem informar sobre tot allò que interessi als vilassarencs.

Participatiu, perquè buscarem la col·laboració de tothom qui vulgui participar amb nosaltres, les diferents persones, entitats o formacions que tinguin alguna cosa a dir ho podran fer directament sense intermediaris, controlant ells mateixos la seva pròpia informació

Lliure, perquè “qui te el cul llogat no seu mai on vol” el “.info” no pertany a cap partit polític ni grup editorial i pot i vol dir les coses pel seu nom, sempre des del respecte i la critica constructiva.

Ho aconseguirem mica en mica, buscant la col·laboració i amb les portes obertes a tothom que s’hi vulgui sumar. Anirem ampliant el nostre web amb nous apartats, noves seccions i nova informació.

Ens pots trobar a www.vilassardemar.info, a twitter http://twitter.com/@Vdmarinfo i a facebook www.facebook.com/VdMarInfo

Posa’t en contacte amb nosaltres si ens vols enviar informació o vols col·laborar amb nosaltres, pots fer-ho a traves del mail info@vilassardemar.info o a traves de les xarxes socials.