Maresme

Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar demanaran la declaració de zona catastròfica

vilassardemar.info | 15 oct. 2016

El passat divendres 14 d'octubre es van reunir a Vilassar de Mar els alcaldes de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar, tres de les poblacions més afectades pels aiguats del passat 12 i 13 d’octubre.

L’Arxiu Comarcal del Maresme i l’Arxiu Municipal de Mataró celebren el “Nadal a l’Arxiu”

vilassardemar.info | 14 des. 2015

El proper dissabte 19 de desembre a partir de les 17:00 de la tarda i fins les 18:45 tindrà lloc la celebració titulada “Nadal a l’Arxiu” una jornada de portes obertes que permetrà a la ciutadania visitar les instal·lacions i els secrets de l’Arxiu Comarcal del Maresme i Municipal de Mataró. 

Vilassar de Mar acollirà la primera edició del “GENTIC Mobile Show”

vilassardemar.info | 03 des. 2015

L’Associació d’empreses TIC del Maresme (GENTIC – www.gentic.org) ha escollit Vilassar de Mar, municipi referent en l’aplicació de noves tecnologies i comunicació, per organitzar la primera edició del “GENTIC Mobile Show” (www.genticmobileshow.cat) una jornada dedicada als diferents aspectes, sectors i actors al voltant de la mobilitat tecnològica que tindrà lloc el 12 de desembre als espais del Centre Cultural Can Bisa.

Dos vilassarencs premiats a la XXXII Mostra Literària del Maresme

vilassardemar.info | 29 nov. 2015

Arenys de Munt va acollir el passat diumenge 22 de novembre l'acte de lliurament de premis dels guanyadors i guanyadores de la Mostra Literària del Maresme on han resultat premiats dos vilassarencs.

Nou entitats i plataformes posen les bases de Mob.cat, una plataforma nacional per la mobilitat

vilassardemar.info | 17 nov. 2015

Representants de nou plataformes i entitats, d'arreu del territori català, vinculades a lluites per una millora de la mobilitat es van reunir a Sabadell el passat dissabte 15 de novembre al matí per posar en comú les diferents reivindicacions i per debatre accions i estratègies de treball comú

Al setembre augmenta l'atur a 19 municipis del Maresme i disminueix escassament a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 09 oct. 2015

El Maresme ha vist com  durant el mes de setembre augmentava la xifra de persones aturades. A la comarca s'han registrat 480 noves inscripcions al Servei d'Ocupació, un increment que també s'ha produït a nivell provincial i en el conjunt de Catalunya

Al Maresme neixen més nens que nenes i les dones viuen més anys

vilassardemar.info | 29 set. 2015

L'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha publicat la piràmide de població de la comarca. Les dades, separades per sexe i grups d'edat, indiquen que el Maresme manté, en xifres globals, un equilibri demogràfic: 50,5 dones i 49,5 homes

La regidora del PSC de Vilassar de Mar, Alícia Rodríguez Luna, nomenada consellera delegada de Promoció Econòmica al Consell Comarcal del Maresme.

vilassardemar.info | 05 ag. 2015

Renovació total al capdavant de les àrees del Consell Comarcal. Seran 6 les conselleries delegades i es suprimeixen els càrrecs d'assessor/a. Respecte a l'anterior mandat, també s'ha reforçat l'àmbit de presidència amb la incorporació d'una quarta vicepresidència. Aquests acords, així com les retribucions que rebran els/les membres de la Corporació, ha estat aprovat pel Ple celebrat el dia 30 de juliol de 2015.

Les regidores de Vilassar de Mar Alícia Rodríguez Luna (PSC) i Laura Martínez Portell (CiU) prenen possessió de l’acte de conselleres al Consell Comarcal del Maresme.

vilassardemar.info | 27 jul. 2015

L'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha estat reelegit president del Consell Comarcal del Maresme amb els 24 vots de CiU, ERC i PSC

Es constitueix la plataforma ciutadana "Preservem el Litoral" dins la coordinadora "Preservem el Maresme"

vilassardemar.info | 15 jul. 2015

El dilluns dia 13 de juliol de 2015, a Arenys de Mar es va constituir la plataforma ciutadana Preservem el Litoral que s'integra dins la coordinadora Preservem el Maresme.

Pàgines