Vilassar de Mar torna a ser reconegut amb el segell de transparència Infoparticipa

vilassardemar.info | 23 abr. 2016

Vilassar de Mar ha rebut el Segell Infoparticipa 2015 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, que enguany ha augmentat el nivell d’exigència passant de 41 indicadors a 52 per avaluar els webs municipals. Tot i aquest augment de requisits, el web de l’Ajuntament torna a estar reconegut amb el Segell Infoparticipa, amb un 96,15% d’acompliment.  

En aquests moments, Vilassar de Mar compleix amb 50 dels 52 indicadors i es situa entre els 7 municipis del Maresme que han estat reconeguts amb el Segell. Els aspectes avaluats pel LPCCP giren al voltant de cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions...), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Els guardons de la tercera edició del Segell Infoparticipa 2015 es van lliure el passat dimecres 20 d'abril a Barcelona, al Born Centre Cultural (Sala Moragues), en el marc d'una jornada sobre la transversalitat de la transparència organitzada conjuntament amb l'Oficina Antifrau de Catalunya.

Font: Ajuntament de Vilassar de Mar