Ciutadans

Nota de premsa del grup municipal de Ciutadans sobre el pressupost del 2016 i sobre l'ordenança d'activitats econòmiques

vilassardemar.info | 01 maig 2016

A continuació us reproduïm els comunicats que ha enviat el Grup Municipal de Ciutadans de Vilassar de Mar en relació als pressupostos 2016, a la publicació de les mocions i sobre l'ordenança d'activitats econòmiques.

Nota de premsa del grup municipal de Ciutadans sobre el protocol contra l'assetjament escolar

vilassardemar.info | 20 gen. 2016

A continuació us reproduïm la nota de premsa que el grup municipal de Ciutadans de Vilassar de Mar ens ha enviat en relació al protocol contra l’assetjament escolar per orientació sexual i identitat de gènere.

La Diada de tots

Joan Simó | 13 set. 2015

Als que pensen que els dimarts tretze són dies de malastrugança caldria recordar-los la llegenda negra que pesa sobre els onzes de setembre. Pocs dies han encadenat tantes desgracies al llarg de la historia: el 1714 Barcelona cau en mans de Felip V, el 1916 moren diverses persones en l’enderrocament d’un pont al Quebec, el 1973 Pinochet comença el seu regne de terror i el 2001 es produeix l’atemptat contra les torres bessones.

El grup Municipal de Ciutadans no anirà a cap dels actes institucionals de la Diada a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 10 set. 2015

A continuació us reproduïm el comunicat que ha enviat el Grup Municipal de Ciutadans de Vilassar de Mar en relació a la seva no presència als actes institucionals organitzats per la Diada Nacional de Catalunya a Vilassar de Mar.

El grup Municipal de Ciutadans presenta dues mocions en relació a les banderes oficials i a les estelades

vilassardemar.info | 28 ag. 2015

A continuació us reproduïm la nota de premsa que ha enviat el Grup Municipal de Ciutadans de Vilassar de Mar en relació a la restitució de les banderes oficials a l'Ajuntament i a la retirada de les estelades que no tinguin llicència municipal.

El grup Municipal de Ciutadans registra una moció sobre la pancarta del 27S col·locada al balcó de l’Ajuntament.

vilassardemar.info | 22 jul. 2015

A continuació us reproduïm la nota de premsa que ha enviat el Grup Municipal de Ciutadans de Vilassar de Mar en relació a la pancarta del compte enrere pel 27S que hi ha col·locada al balcó de l'Ajuntament de Vilassar de Mar.